ŠTA JE REJTING LIGA ?

„Rejting liga“ je takmičenje namenjeno školama fudbala i organizatorima turnira za mladje selelekcije na prostoru bivše Jugoslavije. Cilj projekta je povezivanje, saradnja i „zdravo“ takmičenje škola fudbala i najmladjih fudbalera iz regiona.
Takmičenje se organizuje po sistemu bodovanja u tenisu (ATP i WTA liste) gde takmičari na turnirima sakupljaju bodove koji ih pozicioniraju na listi. U ovom slučaju, Talent Centar, kao organizator projekta, povezuje organizatore turnira za decu do 12 godina starosti, na osnovu karakteristika (masovnost, kvalitet ekipa učesnica, medijska propraćenost, nivo organizacije...) dodeljuje RANG svakome od njih (od 1. do 8.) i na osnovu ranga svakom turniru dodeljuje bodovanje uspeha škola fudbala u odnosu na plasman. Škole fudbala za svaku generaciju (od U7 do U12), osvajaju bodove na svakom turniru na kome učestvuju, a koji je deo projekta „Rejting lige“ i na taj način sakupljaju bodove koji se evidentiraju i na osnovu kojih se pozicioniraju na tabeli „Rejting lige“ na sajtu Talent Centra.

KO MOŽE DA UČESTVUJE ?

- “Rejting Liga” je takmičenje namenjeno školama fudbala, akademijama, omladinskim fudbalskim klubovima i ekipama koje nastupaju na turnirima za mladje selekcije

- Da bi neka škola ili klub bili učesnici “Rejting Lige”, moraju da učestvuju na nekom od turnira koji su deo projekta Talent Centra, “Rejting Liga”

- Turniri koji uđu u proijekat “Rejting Lige”, postaju saradnici Talent Centra i dobijaju naziv “TC-Turniri”

- Školama fudbala ili klubovima evidentiraju se samo bodovi sa turnira koji su deo projekta “Rejting Lige”

KAKO SE UKLJUČITI U TAKMIČENJE ?

- Organizatori turnira za mladje selekcije (do 12 godina starosti) mogu da kontaktiraju predstavnike Talent Centra i informišu se o projektu “Rejting Lige”

- Talent Centar zainteresovanim školama fudbala dostavlja na mejl, sve smernice za uključivanje u projekat (sa objašnjenje, uputstvima, prednostima, obavezama, planu aktivnosti, dodeli RANGA, bodovanju uspeha itd…

- Zainterosvani organizatori mogu da priijave svoj turnir za ulazak u projekat “Rejting Lige” putem zvaničnih profila na društvenim mrežama (facebook, instagram), putem mejla ili telefona.

- Potrebno je da organizator turnira, dostavi osnovne informacije o samom turniru (broj učesnika, kategorije, države iz kojih dolaze učesnici, vreme i mesto organizacije, medije, tradiciju itd…).

- Na osnovu dobijenih informacija Talent Centar dodeljuje TC –TURNIRU, RANG i BODOVANJE uspeha svih učesnika na turniru, koje se unosi na sajt Talent Centra nakon realizacije takmičenja.

- Pored organizatora turnira, i učesnici turnira (škole fudbala) mogu da iniciraju ulazak turnira u projekat “Rejting Liga” kako bi sakupili što više bodova. Potrebno je da nas obaveste o turniru i omoguće kontakt sa organizatorom, kako bi mu dostavili informacije o projektu i pozvali da se turnir uključi u njega.


INFORMACIJE: +38164-00-15-927


LINK ZA ONLINE PRIJAVU:
  • KLIKNI ZA ONLINE PRIJAVU

    Uskoro


REZULTATI !

Nazad

Kontakt

Telefon: +381 64/ 00 15 927

Adresa: Beograd – Šabac (Srbija)

E-mail: talent.centar@gmail.com

Pratite nas