TC - VIRTUELNA LIGA

„Virtuelna liga“ je prvo promotivno, zabavno, takmičenje u organizaciji Talent Centra. Liga je namenjena mladim fudbalerima do 12 godina starosti i školama fudbala sa prostora bivše Jugoslavije.

TC – REJTING LIGA

Škole fudbala se takmiče u kvalitetu rada, uslovima, specifičnostima, trediciji, masovnosti, uspesima, saradnji, stručnosti, rezultatima, broju aktivnosti itd.

TC – BAZA

„TC – BAZA“ je akcija povezivanja i saradnje škola fudbala, trenera i najmlađih fudbalera sa organizacijom Talenat Centar. Cilj takmicenja je dobijanje izveštaja o uspešnosti realizacije I najuspešnijim pojedincima po generacijama.TC – ARENA

Završno godišnje takmičenje na kome se na jednom mestu okupljaju svi najtalentovaniji pojedinci u svim generacijama. Talenat Centar organizuje zabavne igre, takmičenja, testriranje fizičkih potencijala, tehnike i taktike za svaku generaciju posebno.

TC – CUP

Cilj je okupljanje što većeg broja škola fudbala i takmičara iz različitih gradova i regiona koje će se takmičiti na jednodnevnim turnirima, posebno za sve generacije.

TC – IZAZOV

„TC – IZAZOV“ je jedna od internet igara Talenat Centra, koja ima za cilj da promoviše kontinuirano vežbanje i takmičenje u znanju, kod najmladjih fudbalera.Kontakt

Telefon: +381 64/ 00 15 927

Adresa: Beograd – Šabac (Srbija)

E-mail: talenat.centar@gmail.com

Pratite nas