Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

14.06.2023

TC - PODCAST: Prvi podcast koji se bavi dečijim fudbalom u regionu

Sample image

TC PODCAST – Dečiji fudbal“, novi format razgovora o dečijem fudbalu na našim prostorima.

Da bi izazvali pozitivne promene u oblasti dečijeg fudbala a time dugoročno uticali i na poziciju i perspektive fudbala u regionu, pokrenuli smo projekat Talent Centra.  Osnovni zadatak Talent Centra je da kreativnim aktivnostima i projektima, primerima dobre prakse iz regiona i celog sveta ali i inovacijama i inicijativama u kojima će učestvovati direktni i indirektni učesnici dečijeg fudbala, proizvedemo pozitivne efekte koji će biti od interese svima a na korist razvoja fudbala u regionu.

Upravo završen TC KUP, je jedan od jedinstenih projekata u ovom delu Evrope i model organizacije turnira koji smo ponudili školama fudbala a koji je vrlo brzo postao prepoznatljiv i primer dobre prakse koji već prihvatio veliki broj organizatora dečijih turnira.

            Tokom samog turnira, započeli smo pripremu za novi projekat Talent Centra, koji može da da značajan doprinos razvoju dečijeg fudbala. Naime, pokrenuli smo pilot projekat organizacije tematskih emisija koje se bave temama dečijeg fudbala u Srbiji i regionu ex-YU. Tokom TC KUP-a, u otvorenom studiju TC-a, razgovarali smo sa trenerima i drugim sportskim stručnjacima na teme dečijeg fudbala.

            Pošto ne postoje takvi ili slični projekti, smatramo da naša ideja može da bude zanimljiva a u isto vreme veoma korisna. Već smo pripremili puno interesantnih sadržaja, tema i gostiju. Svaki fudbalski trener, treneri mlađih uzrasnih kategorija i drugi sportski stručnjaci i stručnjaci u sportu, konačno će imati svoju tematsku podcast emisiju.

            Tokom leta, bavimo se temama dečijih fudbalskih turnira i važnosti kvalitetnog pedagoškog rada sa decom kroz više od 10 podcast emisija koje će biti promotivnog tipa. Sa početkom nove fudbalske sezone, od septembra, započinjemo serijal podcast emisija sa najeminentnijim sportskim stručnjacima u Srbiji i regionu kako bi od onih koji najbolje poznaju oblast dečijeg fudbala čuli teoretska i praktična znanja i iskustva koja će svima nama biti od značajne koristi.

            Da li ste spremni za revoluciju dečijeg fudbala?

            Vidimo se u  novom projektu Talent Centra: TC PODCAST – „Dečiji fudbal“

Nazad