Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

21.01.2020

POSTAJEMO VAŠ PARTNER BROJ 1 - platforma Talent Centra namenjena školama fudbala

Sample image

Ako mislite da dečijem fudbalu treba nešto novo, zanimljivo, kreativno, revolicionarno, perspektivno, savremeno...  nešto što je drugačije od svega onoga što danas vidimo a što je postalo pomalo dosadno i zastarelo, onda ste na pravom mestu.

Talent Centar započinje svoju novu razvojnu fazu. Talent Centar postaje Vaš partner Broj 1. Evo i kako...

Svojim projektima želimo da osvežimo dečiju fudbalsku scenu i promovišemo njegove aktere na kreativan i savremen način koji će biti isključivo u funciji razvoja dečijeg i omladinskog fudbala u regionu.

Naša misija i ideja je da akterima dečijeg fudbala, koji mogu da budu škole fudbala, klubovi,treneri i drugi sportski radnici, sportski centri, udruženja i savezi, organizatori sportskih manifestacija ali i deca i njihovi roditelji, ponudimo model saradnje koji će doprineti njihovom dugoročnom razvoju.

Tokom februara započinjemo novi model organizacije, koji ima cilj da Talent Centar ponudi svim korisnicima mogućnost da se u saradnji sa nama edukuju, promovišu, informišu, takmiče, trguju, razmenjuju informacije i sarađuju sa drugim istim ili sličnim subjektima. U pripremi je i novi vebsajt koji će sve navedeno objediniti u jedan projekat namenjen svima onima koji su učesnici „tržišta“ dečijeg i omlaidnskog fudbala.

Talent Centar je nova internet platforma koncipirana tako da bude mesto dostupno i značajno širokoj ciljnoj grupi.   

Do početka letnjeg perioda, između ostalog, naš cilj je da uspostavimo saradnju sa 100 škola fudbala i 50 dečijih fudbalskih turnira. Pored toga, želimo da povežemo stotine sportskih radnika, organizujemo nekoliko takmičarskih programa, radimo na edukaciji i kvalitetnijem informisanju pratioca i saradnika kao i puno toga drugog.

S tim u vezi, pozivamo sve zainteresovane škole fudbala, koje u nama vide nekoga ko može da doprinese nihovom uspehu na različite načine, da nas već u januaru i februaru kontaktira putem mejla ili društvenih mreža. Otvorenost Talent Centra daje mogućnost svima onima koji vide svoj interes kroz saradnju sa nama, da nas kontaktiraju i zajednički kreiramo koncept saradnje koji će biti od obostrane koristi.

Iza nas je dve godine rada, analize tržišta i kreiranja projekta čiju realizaciju pripremamo.
Znamo šta su problemi ali i šta su Vaše potrebe i očekivanja. 
Realizacija projekta počinje početkom februara. 

Talent Centar će u budućnosti sigurno biti Vaš PARTNER BROJ 1.
Potrudite se da bude među prvim koji su to prepoznali.


 

INFO:
website: www.talentcentar.com
e-mail: talent.centar@gmail.com
facebook: Talent Centar - dečiji fudbal
Instagram: talent_centar_deciji_fudbal

Nazad