Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.


Sponzor
21.01.2020
POSTAJEMO VAŠ PARTNER BROJ 1 - platforma Talent Centra namenjena školama fudbala

Ako mislite da dečijem fudbalu treba nešto novo, zanimljivo, kreativno, revolicionarno, perspektivno, savremeno...  nešto što je drugačije od svega onoga što danas vidimo a što je postalo pomalo dosadno i zastarelo, onda ste na pravom mestu.

Talent Centar započinje svoju novu razvojnu fazu. Talent Centar postaje Vaš partner Broj 1. Evo i kako...

Svojim projektima želimo da osvežimo dečiju fudbalsku scenu i promovišemo njegove aktere na kreativan i savremen način koji će biti isključivo u funciji razvoja dečijeg i omladinskog fudbala u regionu.

Naša misija i ideja je da akterima dečijeg fudbala, koji mogu da budu škole fudbala, klubovi,treneri i drugi sportski radnici, sportski centri, udruženja i savezi, organizatori sportskih manifestacija ali i deca i njihovi roditelji, ponudimo model saradnje koji će doprineti njihovom dugoročnom razvoju.

Tokom februara započinjemo novi model organizacije, koji ima cilj da Talent Centar ponudi svim korisnicima mogućnost da se u saradnji sa nama edukuju, promovišu, informišu, takmiče, trguju, razmenjuju informacije i sarađuju sa drugim istim ili sličnim subjektima. U pripremi je i novi vebsajt koji će sve navedeno objediniti u jedan projekat namenjen svima onima koji su učesnici „tržišta“ dečijeg i omlaidnskog fudbala.

Talent Centar je nova internet platforma koncipirana tako da bude mesto dostupno i značajno širokoj ciljnoj grupi.   

Do početka letnjeg perioda, između ostalog, naš cilj je da uspostavimo saradnju sa 100 škola fudbala i 50 dečijih fudbalskih turnira. Pored toga, želimo da povežemo stotine sportskih radnika, organizujemo nekoliko takmičarskih programa, radimo na edukaciji i kvalitetnijem informisanju pratioca i saradnika kao i puno toga drugog.

S tim u vezi, pozivamo sve zainteresovane škole fudbala, koje u nama vide nekoga ko može da doprinese nihovom uspehu na različite načine, da nas već u januaru i februaru kontaktira putem mejla ili društvenih mreža. Otvorenost Talent Centra daje mogućnost svima onima koji vide svoj interes kroz saradnju sa nama, da nas kontaktiraju i zajednički kreiramo koncept saradnje koji će biti od obostrane koristi.

Iza nas je dve godine rada, analize tržišta i kreiranja projekta čiju realizaciju pripremamo.
Znamo šta su problemi ali i šta su Vaše potrebe i očekivanja. 
Realizacija projekta počinje početkom februara. 

Talent Centar će u budućnosti sigurno biti Vaš PARTNER BROJ 1.
Potrudite se da bude među prvim koji su to prepoznali.


 

INFO:
website: www.talentcentar.com
e-mail: talent.centar@gmail.com
facebook: Talent Centar - dečiji fudbal
Instagram: talent_centar_deciji_fudbal

Nazad