Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

21.06.2018

TC NA "UŠĆU": Predstavljenja nova "Rejting liga", gost TC-a Aleksandar Nedić (FK Olimpik Beograd)

Sample image

Juče je nastavljena promocija Talent Centra u Šoping centru "Ušće" a u saradnji sa Adria media grupom i Samsungom.

Kao i svaki dan do subote, u TC-ARENI ispred Ušća, Talent Centar organizje takmičnja za decu u demonstraciji fudbalskih veština. Posle Virtuelne lige, juče je u Ušću predstavljen još jedan program iz seta programa Talent Centra. Reč je o REJTING LIGI, kao programu koji povezuje turnire za mlađe selekcije sa prostora bivše Jugoslavije i boduje uspehe škola fudbala, učesnika tih turnira.

Prezentovani su uspesi prve sezone, koja je povezala više od 50 turnira namenjenih deci do 12 godina starosti. Na taj način ispraćeni su uspesi više od 500 škola fudbala i oko 1500 pojedinačnih selekcija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije i Crne Gore.

U narednoj sezoni, planovi su takvi da se očekuje povezivanje više od 100 turnira i praćenje uspeha oko 1000 klubova i škola fudbala na njima. Uz to, glavni cilj je promocija saradnje, povezivanja, razmene ideja, iskustava i programa između škola fudbala, trenera i organizatora turnira.

Gost promocije bio je, Aleksandar Nedić, osnivač i vlasnik Škole fudala Olimpik kao jedne od najuspešnijih škola fudbala u Srbiji. On je predstavio rad i rezultate svoje škole i skrenuo pažnju na nekoliko značajnih tema vezanih za dečiji i omlaidnski fudbal u Srbiji.

Posebno je istakao značaj eduikovanosti trenera koji organizuju rad sa mlađim selekcijama i njihovog svestranog uticaja na decu i paralelno s arazvojem sportske karijere treba raditi i na njihovoj edukaciji i pripremi za život.

Govoreći u učešću na turnirima za decu, iskao je važnost izbora turnira, i naveo da škola fudbala Olimpik bira one turnire koji pored takmičarske imaju i edukativnu i zabavnu komponentu da bi deca, učesnici imali potpuni doživljaj. Nedić je govorio i o značaju saradnje trenera i škola fudbala i da Talent Centar ima važnu ulogu u tom smislu.

Jedna od stvari koja izdvaja Školu fudbala Olimpik od većine ostalih škola je veoma dobro organizovan marketing koji podrazumeva uredno ažuriranje vebsajta i kontinuiranu aktivnost na društvenim mrežama fejsbuk i instagram, što je doprinelo stvaranju dobrog imidža i prepoznatljivosti ove škole. Nedić je rekao da je to jedan od bitnih segmenata škole i da se škola trudi da prati savremene trendove i u tom smislu kako bi na svoj način promovisali bivše, sadašnje i buduće članove a istovremeno izveštavali roditelje i sve zainteresovane o aktivnostima i planovima škole.

Talent Centar nastavlja svoju promociju i narednih dana, sve do subote. S tim u vezi, pozivamo Vas da budete naši gosti, družite se sa nama u TC-ARENI ispred Ušća i ispratite naše svakodnevne konferencije i panele u centralnom trgu Ušća. 

Nazad