Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

18.01.2018

TC: Plan za nastavak projekta "REJTING LIGA"

Sample image

Rejting liga je projekat koji je za kratko vreme, izazvao veliku pažnju sportske javnosti u regionu a najviše zahvaljujući kreativne ideje i specifinog projekta koji povezuje i promoviše škole fudbala i organizatore turnira za mlađe selekcije na prostoru bivše Jugoslavije.

Prva godina rada Talent Centra - šta smo doneli na sportskoj sceni

Tokom 2017. godine, projekat je povezao 41 turnir iz Hrvatske, Srbije, BiH, Crne Gore, Slovenije i Makedonije. Na osnovu toga Rejting liga je ispratila više od 1100 pojedinačnih selekcija a na tabeli Rejting lige se na kraju 2017. godine nalazile 503 škole fudbala. Prva sezona Rejting lige je promotivna sezona, potpuno slobodna, dobrovoljna i besplatna za sve učesnike. S tim u vezi, Talent Centar, kao organizator projekta, u prvoj sezoni neće proglasiti pobednike, već je prvobitan cilj bio da se predstave i promovišu učesnici, projekat Rejtinga, kao i njegovi pozitivni efekti i rezultati.

REJTING LIGA - Trenutna tabela više od 500 škola fudbala 

Posle uspešne 2017. godine, prva promotivna sezona Rejting lige se nastavlja do polovine juna, kada će se svečano zatvoriti. Do tada, tim Talent Centra zadužen za razvoj projekta nastaviće sa povezivanjem turnira u regionu i svakodnevnim ažuriranjem tabele. Međutim, paralelno sa tim poslom, vršiće pripremu za novu sezonu koja će biti realizovana u novom formatu i podignuta na viši nivo.

Evo nekih od planova Talent Centra vezanih za projekat Rejting liga u sezoni 2018/19 koja startuje u avgustru ove godine:

- Cilj za narednu sezonu je povezivanje više od 100 turnira što će značiti praćenje blizu 1000 škola fudbala iz regiona ex-YU i oko 3000 pojedinačnih selekcija škola fudbala.

- Novi format takmičenja, preciznije rangiranje turnira i evidentiranje rezultata.

- Informacije o TC-turnirima na sajtu Talent Centra uz mogućnosti onlajn prijave.

- Pokretanje youtube kanala za prenose utakmica.

- Promotivni turnir za mlađe selekcije u organizaciji Talent Centra koji će se održati u avgustu, kao najava nove sezone Rejting lige.

- Angažovanje sponzora i partnera koji će podržati projekat Rejting lige u novoj sezoni.

- Poseta turnirima i pomoć u logistici i organizaciji.

- Objava konferencija, najava i video, tekstualnih i foto izveštaja sa takmičenja.

- Organizacija završnog turnira za prvaka Rejting lige i svečana dodela priznanja.

- Organizovan marketing na promociji učesnika u projektu i samog projekta.

 Pored navedenih ciljeva u planu je i niz drugih a sve u cilju kreiranja jedinstvenog i zanimljivog takmičenja od goga će imati interes škole fudbala, organizatori turnira a posebno deca, kao direktni učesnici.

S tim u vezi, Talent Centar poziva organizatore turnira, škole fudbala i trenera da nas obaveste o turniru koji organizuju ili koji su organizovali, dostave nam informacije o turniru, imena učesnika i plasman u svim kategorijama. Na taj način će dodatno promovisati svoj turnir a učesnicima omogućiti osvajanje bodova na svom turniru i njihovo dalje takmičenje sa više od 500 škola fudbala sa prostora bivše Jugoslavije.

Predstavnike Talent Centra možete kontaktirati na mejl: talent.centar@gmail.com, putem facebook stranice Talent Centar - dečiji fudbal  i instagram profila talent_centar_tc ili na broj telefona +381 64 58 63 309 (viber, whatsApp).

Postanite naši saradnici !!!

 

Vaš Talent Centar - TC

Nazad