• Arena

    Budi najbolji na završnom godišnjem takmičenju,
    budi najbolji u TC Areni
ŠTA JE „TC – ARENA“ ?

„TC – ARENA“ je završno godišnje takmičenje u organizaciji Talent Centra na kome se na jednom mestu okupljaju svi najtalentovaniji pojedinci u svim generacijama. Talent Centar organizuje zabavne igre, takmičenja, testriranje fizičkih potencijala, tehnike i taktike za svaku generaciju posebno. Takmičenje se organizuje u Sportskom centru, saradniku Talenat Centra, koji će biti objavljen najmanje 30 dana pre završnice.
Organizator priprema niz takmičarskih disciplina za svaku generaciju (testiranje, igre spretnosti sa i bez lopte, završnica 1:1, 2:2, šut na gol, tehnika...) Cilj je povezivanje Talent Centra sa školama fudbala, saradnja i povezivanja većeg broja škola fudbala između sebe i identifikaija talenata, kao i njihova promocija i promocija njihovih trenera i škola fudbala.

KO MOŽE DA UČESTVUJE?

- Na završnom takmičenju za najtalentovanije mlade igrače, najpre, učestvuju igrači koji dobijaju poziv Talent Centra, na osnovu dobrih rezultata u takmičenjima koje je direktno organizovao Talent Centar.
- Učesnici završnog takmičenja su i svi pobednici takmičenja koja su se organizovala u toku sezone u okviru Talenat Centra.
- Svoje predstavnike na „TC – ARENI“ mogu da daju i saradnici Talent Centra (škole fudbala, treneri, sportski centri itd...)
- Na završnom takmičenju mogu da učestvuju i najbolji pojedinci turnira i liga za najmlađe selekcije, koje imaju saradnju sa Talenat Centrom.
- Poziv organizatora mogu da dobiju i učesnici ili škole koje su tokom sezone više puta i na više načina učestvovali u aktivnostima Talent centra.
- U odnosu na broj učesnika, Talenat Centar može da dozvoli i učešće svim drugim zainteresovanim pojedincima i grupama, u broju koji odredi Talent Centar.

KAKO SE UKLJUČITI I TAKMIČITI ?

- Kontaktirati „Talent Centar“ putem telefona ili društvenih mreža
- Informisati se o propozicijama, načinu takmičenja i terminima takmičenja
- Učestvujte u aktivnostima Talent Centra tokom godine sa svojim igraima i svojom školom
- Prijavite se putem interneta (sajt, mejl, društvene mreže) da ste zainteresovani za učešće
- Prijavite se organizatorima Talenat Centra kod organizacije drugih projekata i aktivnosti
- Prijavite se najbližim školama fudbala, trenerima i sportskim centrima koji saradjuju sa Talenat Centrom
- Prijavite se u direktnom kontaktu sa organizatorima Talenat Centra

INFORMACIJE: 064/00 15 927


LINK ZA ONLINE PRIJAVU:
  • KLIKNI ZA ONLINE PRIJAVU

    Uskoro


Nazad

Kontakt

Telefon: +381 64/ 00 15 927

Adresa: Beograd – Šabac (Srbija)

E-mail: talent.centar@gmail.com

Pratite nas