Saradnja
Upoznajte naše saradnike. Saznajte kako možete da sarađujete sa nama


Naši saradnici

ŠKOLE FUDBALA

Talent Centar, ima za cilj da realizaciju svojih projekata sprovodi u saradnji sa što većim brojem škola fudbala sa prostora bivše Jugoslavije. Naš cilj je da pored saradnje kroz učešće u aktivnostima, sa školama fudbala konkretizujemo saradnju potpisivanjem memoranduma o poslovno-sportskoj saradnji ili ugovorom o saradnji.

Saradnja Talent Centra i škola fudbala odnosi se na zajedničku aktivnost, razmenui ideja, projekata, iskustava, prwdloga, saradnju na organizaciji sportskih događaja, edukaciju, informisanje, učešće u aktivnostima, međusobnu promociju itd... Način i uslovi saradnje biće naknadno objavljeni.

Sve škole fudbala sa ex-YU prostora, koje su zainteresovane za saradnju u obostranom interesu, mogu da se jave Talent centru putem mejla, telefonskim pozivom, putem društvenim mreža ili na sajtu Talent Centra.

- Lista škola fudbala saradnica Talent Centra :

Tron (Požarevac)
RNK Zmaj (Marakrska)
Adriatik (Split)
Vojvodina (Novi Sad)
Sofeks (Futog)
Kampione (Beograd)
BAAp Evrogol (Pelagićevo)
Sloga 94 (Bijeljina)
OFK 019 (Zaječar)
Meridiana (Novi Sad)
Pjetlić (Tuzla)
KS Univerzalaz (Donji Vakuf)

TAKMIČENJA I TURNIRI

Talent Centar u svom radu planira i organizaciju sportskih događaja, pre svega različitih vrsta turnira za najmlađe selekcije. Pored toga, Talent Centar ima za cilj i povezivanje sa postojećim turnirima koje organizuju školoe fudbala, sportski centri , druge organizacije ili pojedinci.

S tim u vezi, Talent Centra želi saradnju sa organizatorima turnira i liga za decu od 5 do 12 godina starosti, na otvorenim terenima, sportskim halama ili balon salama, tokom cele sezone. Saradnja može da se ostvari potpisivanjem ugovora ili memoranduma o međusobnom saradnji a ogleda se u zajedničkoj organizaciji i pomoći, medjusobnoj promociji, razmeni ideja, predloga, informacija, provlačenja većeg broja ekipa ili sponzora, izveštajima itd...

Ulaskom u saradnju sa većim brojem turnira ili liga (najmanje 6), Talenat Centar ima u planu okupljanje najuspešnijih ekipa na jedno mesto i organizovanje završnice za prvaka Talent Centra. Sve u duhu fer pleja, zabave, druženja i saradnje.

Pozivamo sve zainteresovane organizatore sportskih takmičenja za decu (turnira, takmičenja i liga) a koji mogu biti škole fudbala, fudbalski i futsal klubovi, sportski centri, organizacije ili pojedinci, da nas kontaktiraju kako bi kreirali plan saradnje u obostranom interesu. Možete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili društvenih mreža.

- Lista Turnira saradnika Talent Centra

SPORTSKI CENTRI

Talent Centr u svom radu, pored saradnje sa školama fudbala, planira konkretnu saradnju i sa sportskim centrima. To se pre svega odnosi na sportske hale, balon sale, otvorene sportske terene, teretane, itd... Cilj je da formiramo mrežu sportskih centara sa prostora ex-Yu, koje će kroz saradnju sa Talenat centrom raditi na organizaciji sportskih događaja za najmlađe kategorije fudbalera (takmičenja, turnira) i različitih vrsta skupova (koferencija, edukacija, sastanaka, promocija, itd...).

Pozivamo sve zainteresovane sportske centre da uspostave saradnju sa nama kako bi dobili više informacija o planovima i zajednički razmotrili mogućnosti za saradnju, koja može biti formalizovana potpisivanjem memoranduma ili ugovora o saradnji.

Možete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili društvenih mreža.

- Lista Sportskih centara saradnika Talenat Centra

SPORTSKI STRUČNJACI

Talent Centar u svom radu komunicira i saradjuje sa sportskim stručnjacima, pre svega sa trenerima i sportskim radnicima. Saradnja sa fudbalskim trenerima (pre svega mladih selekcija), trenerima drugih sportova, trenerima za fizičku pripremu, profesorima sporta i fizičke kulture iitd., je jedan od prioriteta rada Talent Centra.

Talent Centar želi da učestvuje u povezivanju i saradnji sportskih stručnjaka iz svih delova bivše Jugoslavije, ali i potstiče saradnju sa stručnjaima iz sveta. Pored toga, naša organizacija želi da ima svoje predstavnike, sportske stručnjake, u svim gradovima kako bi zajednički radili na promociji ciljeva Talenat Centra i radili na organizaciji aktivnosti.

Poziovamo sve zainteresopvane sportske stručnjake, posebno trenere mladjih fudbalskih selekcija, da nas kontaktiraju i započnu saradnju sa našom organizacijom. Stojimo Vam na raspolaganju.

Možete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili društvenih mreža.

- Lista sportskih stručnjaka, saradnika Talent Centra

STRUČNJACI U SPORTU

Talent Centar u svom radu planira kontinuiranu saradnju sa stručnjacima u sportu, na različite načine. Saradnja sa sportskim fizioterapeutima, sportskim menadzerima, profesorima na sportskim fakultetima, sportskim funkcionerima, psiholozima, statističarima, sportskim sindikatima ekonomistima, pravnicima itd...

Cilj saradnje je promocija Talent Centra, rad u zajedničkom interesu, ostvarenje ciljeva za koje se zalaže Talenat Centar, komunikacija, edukacija, razmena ideja i projekata, zajednička organ izacija aktivnosti itd...

Pozivamo sve zaiunteresovane striučnjake u sportu da nam se pridruže u ost varenju zajedničkih ciljeva.

Možete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili društvenih mreža.

- Lista sportskih stručnjaka, saradnika Talent Centra

Studenti

Talent Centra ima cilj da u svoj rad, na različite načine, uključiuje mlade stručnjake, pre svega studente sportskih fakulteta, u cilju saradnje na organizaciji sportskih događaja, naših projekata i aktivnosti, za šta studenti doibijaju mogućnost usvršavanja kroz praksu i uključenost u velike projekte.

Talent Centar želi da promoviše, zainteresovane, mlade stručnjake, pomogne im u sticanju znanja i iskustva i saradjuje sa njima razmenom mišljenja, ideja, projekata, informacija itd....

Pozivamo zainteresovane mlade studente sportskih i drugih fakulteta, da saradjuju sa nama kao volonteri na organizaciji događaja, razmeni ideja i projekata, dostavljanju izveštaja, skautingu, objavi stručnih tekstova, promociji, vođenjem dela aktivnosti itd...

Možete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili društvenih mreža.

- Lista fakulteta i naših mladih stručnjaka, saradnika Talenat Centra

Sponzori

Uskoro...

Sarađujte sa nama
Želite nove projekte u omladinskom fudbalu? Želite upoznavanje sa kolegama iz drugih država?
Želite druženje, zabavu, igru, takmičenje…? Želite promociju svoje škole, svog rada i svojih članova?

Ovo je pravo mesto za Vas.

Pridružite nam se !!!Kontakt

Telefon: +381 64/ 00 15 927
Adresa: Beograd – Šabac (Srbija)
E-mail: talent.centar@gmail.com

Pratite nas