O nama
Saznajte šta je to " Talent centar ", naša misija, vizija...


O nama

Upoznajte nas


Talent Centar je jedinstvena platforma, kreirana na poseban način, a usmerena na razvoj dečijeg i omladinskog fudbala u regionu.

Talent Centar platforma je namenjena svim akterima dečijeg i omladinskog fudbala, počev od škola fudbala, trenera, dece i njihovih roditelja, sportskih centara, institucija, udružena, drugih sportskih radnika i sportskih stručnjaka itd...

Talent Centar je kreativna ideja nastala nakon tri godine ispitivanja tržišta, analize trenutnog stanja, okolnosti i potencijala, koji su doveli do kreiranja platforme koja bi u jednom projektu uspela da objedini sve ono što je u funkciji razvoja ove sportske oblasti i doprinese kvalitetnijem radu svih njenih učesnika.

Talent Centar se sastoji iz nekoliko odvojenih sektora povezanih u jedan projekat koji treba da postane jedinstven sportski brend i sinonim za dečiji fudbal.
Talent Centar se bavi kvalitetnim, permanentnim informisanjem o svemu što može da bude interesantno ciljnoj grupi, zatim edukacijom kao nečemu što je prioritetno na putu pozitivnih promena, organizacijom specifičnih programa i aktvnosti namenjenih školama fudbala i deci, podsticanjem saradnje i povezivanja, promocijom, oglašavanjem i kvalitetnim marketingom, organizacijom različitih tematskih događaja, identifikacijom talenata, uspešnih pojedinaca i grupa, pokretanjem novih programa i projekata, i puno toga drugog.
Dugoročni cilj Talent Centra je stvaranje brenda koji će biti prepoznatljiv u širokim sportskim krugovima. Projekat koji će biti podjednako značajan i koristan svim akterima a u isto vreme davati značajan doprinos razvoju svih sfera direktno ili indirektno povezanih sa dečijim fudbalom.

Dobro isplaniran i kontinuiran rad Talent Centra doprineće razvoju dečijeg fudbala u regionu i proizvesti pozitivne efete na rad i rezultate škola fudbala, trenera, dece i drugih. Svojom kreativnošću, jedinstvenim idejama, novim projektima i aktivnostima Talent Centar stavlja u prioritet sledeće zadatke:

• Promocija pozitivnih vrednosti i zdravih životnih stilova
• Promocija fer pleja i uključivanjee različitih socijalnih, etničkih i verskih grupa u aktivnosti
• Promocija fudbalske igre, druženja, zabave, upoznavanjaa, igre i učenja
• Slobodno učešće u igri svih zainteresovanih grupa i pojedinaca
• Povezivanje, razmena ideja i saradnja škola fudbala, sportskih radnika i sportskih stručnjaka
• Povezivanje, saradnja i standardizacija dečijih sportskih takmičenja, manifestacija i projekata
• Modernizacija i poboljšanje rada sportskih radnika i škola fudbala
• Kreiranje novih programa i takmičenja koja bi doprinela razvoju pojedinaca i grupa
• Indentifikacija talenata i stvaranje boljih uslova za njihovo prepoznavanje, uticaje i napredak
• Edukacija sportskih radnika kroz različite aktivnosti
• Kvalitetnija promocija i informisanje svih zainteresovanih pojedinaca i grupa
• Podrška i pomoć svim saradnicima na ostvarenju njihovih ciljeva
• Nove ideje, projekti, aktivnosti, saradnje, povezivanja, planovi...

Višegodišnje iskustvo, trogodišnje ispitivanje i analiza oblasti dečijeg i omladinskog fudbala kao i kontakti sa stotinama škola fudbala, trenera i sportskih stručmnjaka iz zemalja u regionu, stvorile su jasnu sliku trenutnom stanju stvari i o onome što treba da bude oblast delovanja Talent Centra.

Sada znamo šta su najveći problemi svih subjekata, šta ometa njihov rad i napredak, gde leže nedostaci, na čemu je potrebno raditi da bi se eliminisale sve negativnosti, šta je to što je potrebno školama, trenerima, roditeljima, deci, da bi unapredilo njihov rad i rezultate, kao i mnogo toga drugog.

Talent Centar je osmislio jedinstven plan za koji smo sigurni da će dugoročno biti od velike koristi za sve naše saradnike i partnere a da ćemo zajednički raditi na sopstvenom razvoju i razvoju fudbala u našem regionu. Naš kreativan plan daje novi pogled na fudbal mlađih selekcija i otvara novu perspektivu. S tim u vezi, osmislili smo i posebne oblike sradnje sa budućim partnerima. Tačno onakve kakvi su im potrebni da bi unapredili, rezultatski poboljšali i uspešno predstavili svoj rad. Naši saradnici mogu biti svi oni koji žele da kontinuirano napreduju i daju svoj doprinos kreiranju nove pokretačke snage razvoja fudbala. Školama fudbala, klubovima, sportskim centrima, organizatorima sportskih takmičenja, sportskim stručnjacima, trenerima, udruženjima, institucijama, kompanijama, istaknutim sportistima, roditeljima, deci i svim drugim koji vide Talent Centar kao platformu koja im može biti partner za budućnost predstavićemo svoj plan i ponuditi konkretne mogućnosti saradnje, sadržane u paketima saradnje ozvaničene kroz Ugovore.

Kontaktirajte nas. Informišite se. Pitajte. Predložite. Ponudite ideje, modele, projekte…

Sigurni smo da ćemo Vam biti PARTNER br. 1, i da ćemo naći model koji će Vam biti od velike koristi na ostvarenju svojih ciljeva.

Aleksandar Vasiljević


Rođen u Loznici 28. Juna 1988. godine

Osnovnu i srednju elektrotehničku školu završio u Krupnju.

Diplomirao na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi u Beogradu sa ocenom 10 i prosečnom ocenom 9,60.

Aktivno se bavio fudbalom do svoje 20 godine, kada započinje školovanje i usavršavanje u oblasti trenerskog rada.

Od 2009. do 2014. godine radi u nekoliko škola fudbala kao asistent, trener ili koordinator rada sa mlađim selekcijama

Od 2010. do 2014. godine uključen u realizaciju projekata Open Fun Football school.

Od 2013. do 2015. godine, kao sportski direktor Futsal Asocijacije Srbije, radi na organizaciji dečijih futsal turnira i liga.

2015. godine, u rodnom Krupnju, pokreće Fudbalsku Akademiju Rađ, školu fudbala za decu od 5 do 12 godina starosti.

Od 2010. do 2015. godine, radio je kao asistent lokalne Kancelarije za mlade i menadžer Omladinskog kluba, učestvovao u pisanju političkih programa za razvoj omladine i sporta i bio akter realizacije desetine projekata iz oblasti sporta i omladinskog rada (tribine, predavanja, manifestacije, projekti prekogranične saradnje, konferencije, debate, edukacije, turniri, lige, kampovi...)

Od 2017. godine vlasnik je porodične firme za proizvodnju sportskih mreža i sportske opreme “Latims sport”.

Početkom 2017. godine pokreće rad na kreiranju start-up projekta Talent Centar, kao platforme za podršku, pomoć i razvoj dečijeg i omladinskog fudbala u regionu.

Oženjen suprugom Leom sa kojom ima ćerke Nelu i Milu.