O nama
Saznajte šta je to " Talent centar ", naša misija, vizija...


 • Šta je “TALENAT CENTAR” ?
  TALENAT CENTAR je nova, jedinstvena, organizacija na sportskoj sceni, koja ima cilj da saradjuje sa školama fudbala, trenerima, sportskim organizacijama i drugim saradnicima iz bivših jugoslovenskih republika, u organizaciji zanimljivih i specifičnih aktivnosti za najmlađe fudbalere od 5 do 12 godina starosti.

  TALENAT CENTAR je organizacija iza koje stoji grupa mladih sportskih stručnjaka (trenera, studenata, sportskih radnika), kojima je cilj da kreiraju nove, moderne, specifične igre, projekte i aktivnosti koje će mladim fudbalerima, školama fudbala, trenerima i roditeljima pomoći da na kvalitetniji i zanimljiviji način rade na razvoju svojih potencijala i poboljšanju rezultata.

  TALENAT CENTAR najveći broj svojih projekata i aktivnosti realizuje putem interneta (zvaničnog sajta, fejsbuk stranice, instagrama…) a deo njih i kroz takmičenja (turnire, takmičenja u fudbalskom znanju). Talenat Centar predstavlja organizaciju koja se bavi informisanjem o aktuelnim sportskim temama, identifikacijom talenata, organizacijom sportskih dogadjaja (turnira i takmičenja), uključivanjem saradnika i mladih stručnjaka u saradnju i zajednički rad, promocijom saradnika, uspešnih škola fudbala, trenera, sporskih centara i igrača, i organizacijom skupova (debata, konferencija, edukacija, seminara…).

  Prvi projekti Talenat Centra su: TC-Virtuelna liga, TC-Baza, TC-Arena, TC-Rejting liga, TC-Kup i TC-Izazov.
  U svim projektima mogu uzeti učešće sve zainteresovane škole fudbala, sportski centri, treneri I najmlađi igrači, kontaktiranjem Talenat Centra ili prijavom putem interneta, pod uslovima koje propiše Talenat Centar.
 • Misija i ideja
  Dugoročni cilj Talenat Centra je stvaranje jedinstvenog brenda, prepoznatog u sportskim krugovima, pre svega madju najmladjim fudbalerima, trenerima I školama fudbala. Talenat Centar je organizacija koja ima cilj da stupi u sradnju, u obostranom interesu, sa svim zainteresovanim sportskim organizacijama i pojedincima u cilju promocije kvalitetnog i savremenog načina rada, “zdravog” I zabavnog takmičenja, saradnje, upoznavanja, druženja, razmene ideja i edukacije svih aktera.

  Dobro isplaniran i kontinuiran rad Talenat Centra, će proizvesti pozitivne efekte na rad i rezultate najmlađih fudbalera, njihovih trenera i škola fudbala u kojima treniraju. Talenat Centar daje sebi zadatak da svojim radom, na različite načine a pre svega svojom kreativnošću i novim idejama I projektima, doprinese pozitivnim efektima na dečioji fudbal. Neki od pozitivnih efekata rada Tlenat Centra u bliskoj budućnosti treba da budu :

  - Razvoj pozitivnih osobina, moralnih i etičkih vrednosti I tolerancije medju učesnicima

  - Promocija fer pleja i uključivanje različitih etničkih i socijalnih grupa u zajedničke aktivnosti

  - Promocija fudbalske igre, druženja, upoznavanja i saradnje

  - Slobodno učešće u takmičenju za sve zainteresovane grupe i pojedince

  - Povezivanje, razmena informacija iideja i saradnja organizacija, klubova, sportskih radnika i drugih u okviru jedne organizacije.

  - Jedinstvena takmičenje škola iz svih regija bivših jugoslovenskih republika na jednom mestu

  - Povezivanje takmičenja (turnira, liga…) u okviru jedne organizacije

  - Modernizacija i poboljšanje kvaliteta rada škola fudbala

  - Jedinstvena, zabavna takmičenja korisna za razvoj aktera

  - Identifikacija talenata i stvaranje boljih uslova za njihovo prepoznavanje, uticaje i napredak rezultata
  - Razvoj motivacije za rad i poboljšanje rezultata kod igrača i trenera

  - Edukacija trenera i sportskih radnika kroz različite aktivnosti

  - Kontinuiran rad i napredak svih aktera u radu, na korist svih

  - Nove ideje, projekti, planovi, saradnje, povezivanja, udruživanja…

  - Promocija škola fudbala, sportskih radnika, sportskih centara i mladih igrača i njihovih rezultata

 • AKTUELNOSTI / INFORMACIJE
  POČETAK RADA TALENAT CENTRA

  Obaveštavamo sportsku javnost da se zvaničnan početak rada Talenat Centra očekuje početkom februara tekuće godine.

  Prva aktivnost će biti organizacija “TC – Virtuelne lige” koja startuje u prvoj sedmici februara i koja će se organizovati putem interneta. Sve zainteresovane škole fudbala sa prostora bivših jugoslovenskih republika koje bi želele da uzmu učešće u prvoj sezoni takmičenja Talenat Centra, mogu da se informišu i prijave putem mejla, fejsbuka ili zvaničnog sajta.

  “TC-Virtuelna liga” koja će u prvoj sezoni biti besplatna za sve zainteresovane škole fudbala, i trajaće do kraja aprila. U maju se planira organizacija drugog velikog pojekta, “TC-ARENA”, završnog takmičenja, na kome će se okupiti najtalentovaniji mladi igrači svih generacija iz velikog broja škola fudbala na jednom mestu koji će kroz zabavne igre i testiranja pokazati svoja umeća i na kome ćemo dobiti najtalentovanije pojedince prve sezone.

  Sve do početka leta, Talenat Centar planira i pokretanje drugih projekata, o čemu ćemo blagovremeno obavestiti sve zainteresovane.

  Tokom leta i nakon njega, Talenat Centar će započeti svoj rad u punom kapacitetu u skladu sa postavljenim planovima.

  Uključite se – predstavite se !

  Vaš, Talenat Centar – TC…


Kontakt

Telefon: +381 64/ 00 15 927

Adresa: Beograd – Šabac (Srbija)

E-mail: talent.centar@gmail.com

Pratite nas